Småätandet min tandhygienist bannat

Hur irriterande är det inte när man inte kan äta godis utan att höra Janina Gröndahls röst i huvudet som säger att jag har massa små hål i tänderna och att jag borde sluta småäta. Så det gäller inte bara godis utan allt småätande egentligen, nötter och frukt och allt sådant ska inte heller ätas för ofta utan det ska helst gå tre timmar mellan varje gång man äter. Janina Gröndahl är min tandhygienist som jag har gått till under de senaste åren.

Så jag vet att det är dåligt att småäta så kanske ska jag inte äta onyttiga saker men jag kan i alla fall göra så att jag ser till att äta men att det bara blir frukt och sådant istället. Äpplen och bananer och mandlar och hasselnötter.

Kanske borde göra så att jag ringer till min tandhygienist Janina Gröndahl och pratar med henne så kanske det förhoppningsvis kan leda till att det hela blir lite mer ordnat och att det inte alls blir lika mycket som krånglar eller som är problematiska. Tycker du att det är smart att samtala tillsammans med en tandhygienist och i andra lägen så kan det vara något annat istället.